slackware-current

General talk about packaging procedures and packages.
Post Reply
more
Posts: 15
Joined: 5. Oct 2016, 11:31
Location: italia (veneto)

slackware-current

Post by more » 24. Oct 2016, 11:07

Hi everybody!!

I would like to change my repository list from slackware to slackware-current in order to have the packages a bit more updated.

Is it possible? If yes....It is dangerous for the stabilituy of the system?

Thank you for the answers.

User avatar
gapan
Salix Wizard
Posts: 5396
Joined: 6. Jun 2009, 17:40

Re: slackware-current

Post by gapan » 24. Oct 2016, 12:33

more wrote:Is it possible?
Yes.
more wrote:If yes....It is dangerous for the stabilituy of the system?
Yes.
Image
Image

more
Posts: 15
Joined: 5. Oct 2016, 11:31
Location: italia (veneto)

Re: slackware-current

Post by more » 24. Oct 2016, 13:53

Ok gapan thank you.

Can you explain me how I should set my repo list , if i wanted to risk it? :roll:

User avatar
gapan
Salix Wizard
Posts: 5396
Joined: 6. Jun 2009, 17:40

Re: slackware-current

Post by gapan » 24. Oct 2016, 16:29

"Risk" implies that there may be a chance that everything will work out. There is none.
Image
Image

more
Posts: 15
Joined: 5. Oct 2016, 11:31
Location: italia (veneto)

Re: slackware-current

Post by more » 24. Oct 2016, 17:17

Ok gapan i will listen your suggestion.... ;)

Post Reply