Skype & Dropbox εγκατασταση?

Greek Forum
User avatar
BlackKnight
Posts: 12
Joined: 7. Oct 2013, 11:52
Location: Hellas, Athens

Re: Skype & Dropbox εγκατασταση?

Post by BlackKnight » 23. Oct 2013, 20:48

gapan wrote:
BlackKnight wrote:Η εγκατάσταση από το sourcery δε δοyλεύει στο skype, έχω Salix 14.0.
Η εγκατάσταση μια χαρά δουλεύει και το έχω δοκιμάσει. Αν δεν δουλεύει σε σένα, κάτι έχεις κάνει.
BlackKnight wrote:Δοκίμασα αυτή από το Slackel με τη static έκδοση. Δούλεψε αρκετές μέρες, μετά όταν προσπαθούσα να την τρέξω, δεν εκκινούσε.
Ακόμα μια φορά: αυτά δεν γίνονται μόνα τους. Βρες τι έκανες στο ενδιάμεσο και θα βρεις τι φταίει που δεν τρέχει πια.
BlackKnight wrote:Με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο είχα, κάπως, λειτουργικό το Skype. Τώρα δεν εκκινεί καθόλου.
Τι πάει να πει "κάπως λειτουργικό"; Καταλαβαίνεις ότι δεν δίνεις καμία χρήσιμη πληροφορία;
BlackKnight wrote:Έτρεξα το smartmontools και πήρα αυτό το αποτέλεσμα http://pastebin.com/yBALu0fU
Δεν λέει και πολλά αυτό. Όπως σου λέει, δεν έτρεξες κανένα τεστ. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το -t για να το κάνεις αυτό.

Διαβάζοντας και τη συζήτηση που είχες στο IRC, βλέπω ότι σου είπαν ότι έχεις λάθος τα αποθετήρια και ότι με κάποιο τρόπο έβαλες αποθετήρια από current. Αν έκανες κάτι τέτοιο, τότε είναι απολύτως λογικά όσα σου συμβαίνουν, αφού αν μπερδέψεις το 14.0 με το current το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις ένα σπασμένο σύστημα. Ποια είναι τα περιεχόμενα του /etc/slapt-get/slapt-getrc σου;


Ακολούθησα τις οδηγίες απο δω http://forum.salixos.org/viewtopic.php?f=29&t=4932 με το reposetup πριν δω τι είχε πριν.

Τώρα έχω αυτό http://pastebin.com/9DvaUXAW

Όταν τρέχω το Skype από το τερματικό μου δείχνει αυτό http://pastebin.com/Yny61d9n
aka Black_Horseman

User avatar
gapan
Salix Wizard
Posts: 5590
Joined: 6. Jun 2009, 17:40

Re: Skype & Dropbox εγκατασταση?

Post by gapan » 23. Oct 2013, 21:10

Έχεις το qt εγκατεστημένο; Τρέξε:

Code: Select all

slapt-get -u
slapt-get --upgrade
slapt-get -i qt
Image
Image

User avatar
BlackKnight
Posts: 12
Joined: 7. Oct 2013, 11:52
Location: Hellas, Athens

Re: Skype & Dropbox εγκατασταση?

Post by BlackKnight » 23. Oct 2013, 21:44

gapan wrote:Έχεις το qt εγκατεστημένο; Τρέξε:

Code: Select all

slapt-get -u
slapt-get --upgrade
slapt-get -i qt

Μετά από αυτό λύθηκε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ gapan.
aka Black_Horseman

Post Reply